Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Οι νιπτήρες Strada II μπορούν να συνδυαστούν με πολλές σειρές επίπλων σε ένα ευρύ φάσμα σχεδίων και επιπέδου τιμής, για κάθε αισθητική επιλογή και προϋπολογισμό.

Ευελιξία στους συνδυασμούς, design & λειτουργικότητα στη νέα σειρά Strada II.

Οι απαλές ακμές και το γεωμετρικό σχήμα προσδίδουν σύγχρονο ύφος. 

Η Ideal Standard, ανακοινώνει την τελευταία προσθήκη στις σειρές προϊόντων της, την στυλάτη και ευέλικτη νέα σειρά κεραμικών, Strada II. Χτίζοντας πάνω στην επιτυχημένη σειρά Strada, η νέα αυτή συλλογή από πολλούς εναλλακτικούς νιπτήρες ελεύθερης τοποθέτησης, επίτοιχους, χωρίς ή με κρεμαστή κολώνα, νιπτήρες επίπλου, καθώς και λεκάνες και μπιντέ χαρακτηρίζεται από απαλές γωνίες, λεπτές άκρες και σύγχρονες καμπύλες που βοηθούν στην δημιουργία ενός μοντέρνου και καλαίσθητου μπάνιου.

Η σειρά Strada II δημιουργήθηκε από κορυφαίους βιομηχανικούς σχεδιαστές του Studio Levien, και διατηρεί την απλότητα της αρχικής συλλογής Strada. Αρχιτέκτονες, διακοσμητές και καταναλωτές επιθυμούν πλέον ευέλικτα προϊόντα, που αφήνουν χώρο στη φαντασία τους, με στόχο το ιδανικό, εξατομικευμένο για τον καθένα, μπάνιο. Ακριβώς σε αυτή τη λογική, η σειρά STRADA II αποτελεί μία συλλογή που επιτρέπει στον σχεδιαστή ή τον ιδιώτη να δώσει στο χώρο της καθημερινής φροντίδας και υγιεινής, τη δική του οπτική.

 

Νιπτήρες σε πολλές εναλλακτικές.Αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

Η σειρά Strada II προσφέρει την πιο ευέλικτη σειρά νιπτήρων της Ideal Standard, με επιλογές που ταιριάζουν με κάθε σχεδιαστικό σχήμα και σε ευρύ φάσμα μεγεθών και μοντέλων. Οι επιλογές περιλαμβάνουν νιπτήρες τοίχου, ελεύθερης τοποθέτησης, επίπλου και υποκαθήμενους, σε μεγέθη που κυμαίνονται από 40 εκ. έως 120 εκ.

Τα προϊόντα παρέχουν διαφορετικές επιλογές τοποθέτησης, και έτσι μπορούν να τοποθετηθούν νιπτήρες μόνοι τους στον τοίχο, σε έπιπλο/ πάγκο ή να συνδυαστούν με κρεμαστή κολώνα. Το Studio Levien σχεδίασε σε αρκετά μοντέλα περιμετρικό χείλος, το οποίο, δεν βελτιώνει απλά το σχέδιο, αλλά επιπλέον, βοηθά στην ασφαλή τοποθέτηση χρηστικών αντικείμενων καθημερινής φροντίδας.

 

Strada 2 Series2
Strada 2 Series3
Strada 2 Series

 

Βελτιωμένη υγιεινή και καθαριότητα.

Η ευκολία στην καθαριότητα και η υγιεινή είναι ύψιστη σημασίας σε κάθε μπάνιο και λεκάνη. Για το λόγο αυτό, η σειρά Strada II αξιοποιεί την πατενταρισμένη καινοτομική τεχνολογία έκπλυσης AquaBlade® της Ideal Standard. Προσφέρει απαράμιλλη υγιεινή, αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη χρήση νερού, βελτιώνει την έκπλυση ακόμα και με χαμηλούς όγκους νερού, ενώ παράλληλα προσφέρει εξαιρετικό σχεδιαστικό αποτέλεσμα.

Από την σειρά, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κρεμαστές λεκάνες, λεκάνες δαπέδου υψηλής πίεσης σε συνδυασμό με κρεμαστά μπιντέ και μπιντέ δαπέδου. Συνοδεύονται με τα νέα πολύ λεπτά καθίσματα λεκανών τα οποία αφαιρούνται εύκολα και επιτρέπουν γρήγορο καθάρισμα.  Διαθέτουν επίσης, κρυφό σετ στήριξης, έτσι ώστε να διατηρείται ακέραιος ο σχεδιασμός τους, αλλά και να μειώνονται τα σημεία όπου συγκεντρώνονται οι ρύποι.

 

Μοναδική λύση για κάθε μπάνιο

Κατανοώντας τη σημερινή ανάγκη του αρχιτέκτονα, διακοσμητή, υδραυλικού και  καταναλωτή για προϊόντα που ταιριάζουν με ευκολία σε οποιοδήποτε τύπο μπάνιου, η σειρά Strada II σχεδιάστηκε ώστε να είναι συμβατή με μια ευρεία σειρά αποθηκευτικών λύσεων της Ideal Standard, και ιδιαίτερα τις σειρές επίπλων μπάνιου Adapto, Tonic II, Connect Air & Tesi.

 
Για να δείτε την νέα σειρά Strada II επισκεφτείτε τα Showrooms της εταιρείας μας σε Λευκωσία ,Λεμεσό και Λάρνακα.

 

Relate Articles

Relate Articles

© Savvides Group. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by webarts