Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Το επαναστατικό αυτό κεραμικό της Ideal Standard επιτρέπει για πρώτη φορά να κατασκευάστούν πολύ λεπτές, λεπτές, ευθείες άκρες, ωστόσο, εξαιρετικά ανθεκτικές και κατάλληλες για ένα ευρύ φάσμα απαιτητικών προϊόντων.

Η Ideal Standard προσπαθώντας να επιτύχει τα πιο λεπτά και ακριβή σχέδια στα κεραμικά, ανέπτυξε το Diamatec® χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό μείγμα υλικών. Το αποτέλεσμα είναι ένα νέο υλικό που επιτρέπει στους σχεδιαστές να επιτύχουν το σχεδόν αδύνατο: εξαιρετικά περίπλοκα και προκλητικά σχέδια με πρωτοφανή αντοχή και ανθεκτικότητα.

Το επαναστατικό αυτό κεραμικό της Ideal Standard επιτρέπει για πρώτη φορά να κατασκευάστούν πολύ λεπτές, λεπτές, ευθείες άκρες, ωστόσο, εξαιρετικά ανθεκτικές και κατάλληλες για ένα ευρύ φάσμα απαιτητικών προϊόντων. Αυτή η τεχνολογία εμπνεύστηκε από άλλους τομείς όπου τα κεραμικά αναμένεται να είναι λεπτά, ισχυρά και ελκυστικά, όπως τα επιτραπέζια σκεύη ξενοδοχείων.

Η Ideal Standard επιλέξε τις καλύτερες και πιο σύγχρονες τεχνολογίες από διάφορους τομείς, και συστατικά όπως το Alumina, γνωστό για τη σκληρότητα και αντοχή του, και το Chamotte, το οποίο αποτρέπει τη ρωγμή και προσθέτει δομική αντοχή. Το αποτέλεσμα είναι ένα νέο υλικό που είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για απαιτητικά προϊόντα, όπου η ανάγκη συνδυασμού ισχυρής αισθητικής με ανθεκτική αντοχή είναι υψίστης σημασίας.

Η Ideal Standard για να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα που κατασκευάζονται από το Diamtec® μπορούν να αντισταθούν στη βαριά χρήση για μεγάλο χρονικό διάστημα, συνεργαστήκε με το Lucideon, το ανεξάρτητο ινστιτούτο δοκιμών υλικών. Όρισμένα δείγματα του υλικού  Diamatec δεν μπορούσαν να σπάσουν από τη μέγιστη ενέργεια κρούσης που θα μπορούσε να παραδοθεί από τη δοκιμαστική μηχανή, ενώ όλα τα δείγματα του υλικού των ανταγωνιστών έσπασαν εντός του εύρους λειτουργίας του μηχανήματος.

Το Diamatec® απέδωσε επίσης καλά σε μια δοκιμή σκασίματος άκρων, όπου μια μεταλλική μπάλα στράφηκε στο προϊόν. Αυτά τα αποτελέσματα δείχνουν την ανθεκτικότητα του Diamatec® που  επιτρέπει να επιτευχθεί το ιερό πλέγμα των κεραμικών: εξαιρετικά ισχυρά, λεπτά, ευθεία άκρα.

Ανακαλύψτε τις σειρές Ideal Standard φτιαγμένες απο το υλικό στους εκθεσιακούς χώρους μας.

 

Diamatec Image   400x300
Edge Chip Test 400x300
Glass Dropping Image 400x300
35975 50067
35972 50067
35866 50067
35864 50067
35863 50067
35862 50067

 

 

Relate Articles

© Savvides Group. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by webarts