Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Η διαχρονική και σύγχρονη επιλογή για μπαταρίες που προσφέρουν άνεση, αισθητική και πρακτικότητα, επιτυγχάνοντας το ιδανικό στον χώρο του μπάνιου.

Η σειρά Ceraplan της Ideal Standard είναι μια από τις πιο διαχρονικές και κλασσικές επιλογές για το μπάνιο και την κουζίνα. Η κλασική σειρά μπαταριών Ceraplan που επανασχεδιάστηκε το 2014 και ακόμα αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές στην αγορά διαθέτει λειτουργίες εξοικονόμησης νερού και ενέργειας. Η διαχρονική και σύγχρονη επιλογή για μπαταρίες που προσφέρουν άνεση, αισθητική και πρακτικότητα, επιτυγχάνοντας το ιδανικό στον χώρο του μπάνιου. Στη σειρά Ceraplan III περιλαμβάνονται μπαταρίες για νιπτήρες, ντουσιέρες, μπανιέρες και κουζίνες, έτσι ώστε να μπορέσετε να εγκαταστήσετε εύκολα τα προϊόντα της νέας σειράς στο υπάρχον ή το νέο σας μπάνιο ή κουζίνα.

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε τον κατάλογο παρουσίαση όλης της σειράς Ceraplan III.

 

Ceraplan III Ideal Standard
Η Ceraplan III μπαταρία νιπτήρα, η κλασική αλλά και η GRANDE, έχουν εναλλακτικά μοντέλα με ενσωματωμένους ειδικούς ρυθμιστές ροής για μέγιστη ροή 5lt ανά λεπτό, επιτυγχάνοντας έτσι μεγάλη εξοικονόμηση στην κατανάλωση νερού. Επίσης στον «έξυπνο» μηχανισμό κεραμικού δίσκου, το σύστημα περιορισμού θερμοκρασίας του νερού της Ideal Standard ελέγχει με ακρίβεια τη μέγιστη θερμοκρασία στη μπαταρία, προστατεύοντας από πιθανά εγκαύματα κατά τη χρήση. Η ρύθμιση του σύστηματός αυτού μπορεί να γίνει κατά την τοποθέτηση της μπαταρίας.
Ceraplan III Ideal Standard
Χάρις στο σύστημα Easy fix, η μπαταρία τοποθετείται εύκολα και γρήγορα χωρίς κίνδυνο διαρροής ή συσσώρευσης αλάτων και εξασφαλίζεται παράλληλα ευκολία στη συντήρηση. Τα εξαρτήματα είναι ήδη συναρμολογημένα και ο σωλήνας από ανοξείδωτο ατσάλι εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή στο κέντρο της οπής με μια απλή κίνηση.
Ceraplan III Ideal Standard
Η σειρά μπαταριών Ceraplan III διαθέτει το σύστημα Click Technology χάρις στο οποίο μπορείτε να επιτύχετε εξοικονόμηση νερού έως και 50%. Η λαβή της μπαταρίας ανοίγει αβίαστα έως το σημείο που θα αισθανθείτε μικρή αντίσταση, διοχετεύοντας μόνον 5lt νερού ανά λεπτό, χωρίς απώλεια στην ροή, αφού το νερό είναι αναμεμιγμένο με αέρα. Στη συνέχεια, αν επιθυμείτε μεγαλύτερη ροή έως και 9lt ανά λεπτό (αναλόγως της πίεσης του δικτύου) μπορείτε να πιέσετε την λαβή προς τα πάνω, ξεπερνώντας την πρώτη αντίσταση που αισθανθήκατε. Με το Click Technology αποφεύγετε την άσκοπη κατανάλωση νερού. Εξοικονομήστε το πολύτιμο νερό προσθέτοντας αισθητική στον χώρο σας

 

 

 

Relate Articles

Relate Articles

© Savvides Group. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by webarts