Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Ένα παλιό εργοστάσιο της δεκαετίας του 1950 στην καρδιά της περιοχής Ottaviano της Νάπολης μετατρέπεται σε ντελικατέσεν και σάντουιτς μπαρ χάρη στο πάθος και την αποφασιστικότητα της οικογένειας Bifulco, κρεοπωλείων για 4 γενιές.

Το αποκλειστικό έργο Bifulco του αρχιτέκτονα Michele Piccolo είναι ένα τεράστιο συγκρότημα σε δύο επίπεδα των 3000 τ.μ. το καθένα, εκτός από μια βεράντα στον τελευταίο όροφο. Στο ισόγειο στεγάζεται το κατάστημα ντελικατέσεν, σχεδιασμένο με όλες τις πινελιές ενός κοσμηματοπωλείου και σαφώς εμπνευσμένο από τις μπουτίκ κρέατος που βρέθηκαν στη βόρεια Ευρώπη, με ένα γκουρμέ σάντουιτς μπαρ πάνω του στον πρώτο όροφο.

Το δάπεδο που επιλέχθηκε για το ισόγειο είναι η συλλογή Evolution Marble από τη Marazzi, το μαρμάρινο εφέ- ύμνος στα παλιά κρεοπωλεία του παρελθόντος, όπου αυτό το υλικό ήταν απόλυτα αγαπημένο, αλλά με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις εξαιρετικές επιδόσεις από πορσελάνη. Το υλικό, που επιλέχθηκε στις παραλλαγές Nero Marquinia και Calacatta, κόπηκε κατά παραγγελία για να δημιουργηθούν δεκαεννέα βασικά στοιχεία, συναρμολογημένα για να δημιουργήσουν ένα γεωμετρικό σχέδιο για να κάνουν την επιφάνεια μοναδική και πραγματικά διακριτική.

Η μεταλλική εμφάνιση Marazzi Grande Metal Look Iron Σκούρο πάχος με λεπτή γραμμή ήταν μια εξαιρετική επιλογή για το σάντουιτς μπαρ στον επάνω όροφο. Χάρη στο μεγάλο του μέγεθος 160x320 cm και το πάχος του μόλις 6 mm, αυτό το προϊόν συνδυάστηκε επιτυχώς με ένθετα από φυσικό υλικό για να σχηματίσει ένα μεγάλο, απρόσκοπτο χαλί με μεταλλική υφή. Οι μεταλλικές λάμψεις και οι διακοσμητικές προσθήκες συνδυάζονται ελκυστικά για να φέρουν ζεστασιά στο εσωτερικό, δίνοντας μια φιλική, φιλόξενη διάθεση στο σχέδιο βιομηχανικού σχεδιασμού.

 

Bifulco Exclusive Mainjpg1190x600 Q75 Crop
Bifulco Exclusive 003jpg1920x0 Q75 Crop
Bifulco Exclusive 005jpg1920x0 Q75 Crop
Bifulco Exclusive 009jpg1920x0 Q75 Crop
Bifulco Exclusive 004jpg1920x0 Q75 Crop
Bifulco Exclusive 010jpg1920x0 Q75 Crop

 

 

Relate Articles

Relate Articles

© Savvides Group. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by webarts