Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

 Αυτές οι μεγάλες πλάκες από πορσελάνη φέρνουν επανάσταση στην έννοια της απρόσκοπτης επιφάνειας και ανοίγουν νέες προοπτικές για αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Που μπορούν όμως να χρησιμοποιηθούν τα ιταλικά Large Format tiles του οίκου Florim που θα βρείτε στα showroom της Savvides;

Τα Large Format tiles είναι η πιο δημιουργική  και μοντέρνα τάση κεραμικών για το σπίτι που θέλει να συνδυάσει επιβλητικότητα και πρακτικότητα στις επιφάνειες του. Αρχιτέκτονες και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων είναι ερωτευμένοι με τα μεγάλα αυτά κεραμικά με απίστευτα ρεαλιστικά, μοντέρνα και κλασσικά τελειώματα και υφές.  Αυτές οι μεγάλες πλάκες από πορσελάνη φέρνουν επανάσταση στην έννοια της απρόσκοπτης επιφάνειας και ανοίγουν νέες προοπτικές για αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Που μπορούν όμως να χρησιμοποιηθούν τα ιταλικά Large Format tiles του οίκου Florim που θα βρείτε στα showroom της Savvides;

 

Florim oversized magnum.

Επιφάνειες έως 160 × 320 cm σε πάχος 6 mm για επενδύσεις δαπέδου και τοίχου, αεριζόμενες προσόψεις και τον κόσμο της επίπλωσης (π.χ. τραπέζια, ντουζιέρες, πόρτες, τζάκια και πολλές άλλες λύσεις εφαρμογών). Το έργο Magnum Oversize έλαβε τιμητική μνεία στα βραβεία ADI Compasso D’Oro 2016.

Grandi formati XXL en

 

 

Florim Stone

Ειδικεύεται σε μεγάλες επιφάνειες όπως έργων κουζίνας και μπάνιου και επίπλων. Η πέτρα FLORIM προσφέρει ένα ενιαίο μεγάλο μέγεθος, 162 × 324 cm, διατίθεται σε τρία πάχη, 6, 12 και 20 mm, για να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά με μεγάλες αντοχές υπο καθημερινή χρήση. Τα διαφορετικά μοτίβα δημιουργούνται με την επανεπεξεργασία επιφανειακών σχεδίων από το έργο Florim Magnum Oversize.

florim stone kitchen countertops image

 

 

Προσόψεις

Συνδυασμός αντοχής, ελαφρού βάρους (πάχους μόλις 6 mm), ευκολίας, εύκολης εγκατάστασης και φροντίδας, άψογης εμφάνισης και ενεργειακής απόδοσης που προσθέτει αξία σε οποιοδήποτε κτίριο, με εγγυημένη εξαιρετική απόδοση όλων των προϊόντων μας. Οι διάφορες λύσεις μέσα από την συλλογή Magnum - το οποίο καλύπτει μια μεγάλη ποικιλία εμπνευσμένων υλικών - προσθέτουν την τελευταία πινελιά ικανοποιώντας τις επιθυμίες κάθε αρχιτέκτονα όσον αφορά την εμφάνιση και τα εφέ.

02 magnum focus

 

 

Έπιπλα

Το λεπτό πάχος και οι τεχνικές επιδόσεις εξασφαλίζουν αντοχή στη φθορά και το νερό, καθιστούν αυτή την επιφάνεια το ιδανικό φινίρισμα για χρήση σε χώρους με χαρακτήρα .Υπάρχουν πολλές επιλογές εφαρμογής: νιπτήρες, εντυπωσιακά πάνελ τοίχου, ράφια τοίχου και ράφια ντουλαπιών, πόρτες ντουλαπιών, συνθέσεις τοίχων, τζάκια, τραπέζια, καθίσματα, πόρτες και πολλά άλλα. Να μην αναφέρουμε την εκπληκτική ποικιλία εμπνεύσεων που υπάρχει, για τη δημιουργία ενός ελκυστικού, τέλεια συνδιασμένου εσωτερικού.

arredo cop tavolo industrial 2

 

 

Εδώ θα βρέιτε περισσότερες λύσεις απο την συλλογή Large Format tiles που μπορείτε να προμηθευτείτε απο τα καταστήματα Savvides.

Εδώ μπορείτε να δείτε το βίντεο παρουσίαση των Large Format tiles.

 

Relate Articles

Relate Articles

© Savvides Group. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by webarts